divendres, 23 de març de 2007

Lluis Llach I. (i punt)

Avui en Lluís Llach fa el seu últim gran concert. Bé, demà en fa un altre per aclamació popular i on hi haurà en Montilla i companyia, però el de demà serà el penúltim. Per cert, què hi faran a Verges aquesta gent que no saben ni qui és en Llach?

Al que anava ... M'agradaria des d'aquí dir "Fins aviat" a en Lluís Llach i donar-li les gràcies per tot.

Que tinguis sort! ... més si cal.

ACTUALITZACIÓ: Rectifico, després de veure el concert per TV3, el d'avui, dissabte 24, sí que ha estat l'últim concert, malgrat tot. M'ha agradat moltíssim, m'ha emocionat. Lluís t'estimo.
Vull felicitar a la regidora de cultura de l'ajuntament de Verges, Marta Payeró, per la feina tan ben feta per part de tot el poble.

Heu sentit a parlar de Matt Harding?

El ja gairebé mundialment famós Matt Harding ha tret un vídeo amb les preses falses de la seva volta al món, mentre ha anunciat un segon viatge ara ja amb l'ajuda de la marca de xiclets (Stride) que el patrocina. Serà en aquest segon viatge quan Matt visiti Madrid (segurament el pròxim 10 de juny). La de CPI està organitzant una trobada.

Si no sabeu qui és Matt Harding, a més de visitar la seva pàgina web, podeu veure aquesta entrada de la Wikipedia.

A partir d'ara segur que en sentireu a parlar d'aquest freaky ballarí.

Us deixo el vídeo

Boomshine - joc flash

Cal fer entrar en "reacció" el major nombre possible de boles: Boomshine.

Jugueu-hi veureu que crea addicció.Via Microsiervos

dilluns, 19 de març de 2007

Planta un arbre ( Tree-nation )

Tenir un fill, escriure un llibre (un blog també serveix) i plantar una arbre. Ja ho he fet tot !!!

Tree-nation és un projecte ecològic (d'uns catalans) amb un objectiu precís: Plantar 8 milions d'arbres al Sahara per combatre la desertificació! La plantació d'arbres a gran escala augmentarà la productivitat de la terra i regenerarà el terreny.

Tree-nation és una comunitat virtual en la qual pots comprar el teu propi arbre que correspon a un arbre de veritat i feliç que planten per a tu al seu parc, a Níger. La plantació tindrà forma de cor i serà visible des de l'espai.

El seu objectiu té doble efecte:
Primerament és mediambiental, tanmateix també està vinculat amb l'ajuda humanitària que proporciona a llarg termini. El projecte beneficiarà les comunitats locals en quant al seu benestar, educació i pràctica de agricultura. I això no és tot...
Els beneficis de prevenir la desertificació s'estenen més enllà dels arbres a altres espècies de vegetació i fauna. Així que qualsevol oportunitat de re introduir i/o ajudar a prevenir espècies en via d'extinció és una part important de la seva missió.

Si voleu podeu veure l'arbre que he regalat al meu fill Nil fet clic aquí.Planteu arbres !!!
Tree-nation Blog

dijous, 15 de març de 2007

Congreso OJOBuscador 2.0

El passat 8 i 9 de maig, vaig estar al Congrés OJObuscador 2.0 que es va celebrar a Madrid.
Va ser molt interessant i entretingut. Conèixer de prop la gent de Google, Yahoo!, Windows Live i Ask, els 4 cercadors més populars del món és francament tota una experiència. Poder veure que tots lluiten per un objectiu comú però amb mètodes i estratègies diferents és curiós. Tots es copien entre ells però intenten crear alguna cosa que els diferencii per així atraure més usuaris. Google és el suprem cercador (89% de quota de mercat) a l'estat espanyol, no hi ha dubte. Però els altres no es queden curts, la gent de Yahoo! amb Yahoo! Respuestas, Windows Live amb coses com un cercador d'imatges amb l'scroll infinit o Ask amb la versió beta anomenada AskX que fa portals dinàmics amb la informació buscada (és una de les coses que em va agradar més).

Podeu trobar una crònica del congrés aquí, com que està ben escrit i s'ajusta a la realitat m'estalvio d'escriure-la jo ;-)

dimecres, 14 de març de 2007

Abracadabra

Un amic m'ha passat aquest vídeo.

Mireu-lo fins el final és al·lucinant.

També et pot interessar...

Related Posts with Thumbnails