divendres, 29 de febrer de 2008

Redisseny del blog

Ja fa dies que ho volia fer però no trobava el moment.

Per fi m'he decidit.

He apostat per un disseny minimalista i optimitzat per a tot tipus de resolucions de pantalla.

Voldria saber la vostra opinió, suggeriments consells, ...

Poseu comentaris. S'accepten critiques de tot tipus, espero que bones ;-)

dimecres, 27 de febrer de 2008

Tanca Stage6

La notícia es pot llegir al blog oficial: Stage 6 tanca les seves portes demà 28 de febrer. La pujada de nous vídeos ja ha estat deshabilitada i tots els vídeos quedaran inaccessibles a finals de mes.

Es tracta d'una notícia molt sorprenent, encara que esperada per molts. Les raons, molt clares. A més de per problemes legals (que no crec que hagin estat la causa fonamental), Stage6 tanca perquè "és un negoci molt car que requereix una enorme quantitat d'atenció i recursos".

Stage6 era un lloc de vídeos online molt peculiar pel que fa als seus competidors: l'únic que no anava per flash, t'obligava a instal·lar un plugin per a visualitzar-los i la seva programació era bastant desastrosa (el seu cercador, en particular, funcionava molt malament). El perquè del seu èxit era clar: alta definició. Enfront dels vídeos petits i borrosos de YouTube, he arribat a baixar un videoclip en HD de Stage6 de 3 minuts per 200 Mb. Una burrada amb un trànsit tan enorme que els ha obligat a tancar.

Internet encara no està preparada per al vídeo online d'alta definició. YouTube ja va anunciar que volia incorporar-lo, però no acaba de donar passos. Altres com Vimeo o Dailymotion estan fent les seves proves amb vídeo de més qualitat, però que segueix lluny de l'alta definició de veritat encara que es denominin com a tal.

Sorprèn especialment aquest tancament perquè en l'era 2.0 en la que estan de mode les grans inversions, Stage6 no ha degut trobar a ningú que els financi o ni tan sols, que volgués comprar-los el seu gran trànsit. Els problemes legals poden ser una part, encara que no crec fonamental si tenim en compte que passa el mateix amb els centenars de clons de YouTube que sí que reben finançament.

Un altre web de videos online que desapareix.

Ja en sortirà algun altre.

Descansi en pau.

Aixó sí que és talent

Als Estats Units hi ha un programa anomenat "America's got talent". És el pare del format dels programes "Tienes talento" de Cuatro i "Tu si que vales" de Tele 5. Aquests últims, tot s'ha de dir, imitacions barates i amb gent sense massa talent.

Us deixo un vídeo on es demostra el nivell dels concursants. Jo encara no n'he vist cap de semblant als programes de Cuatro i Tele 5.Vincle: http://www.youtube.com/watch?v=TdlybkB1hIg

dilluns, 25 de febrer de 2008

Voteu-me

Feu que Ni tant ni tant blog sigui estigui a dalt de tot del ranking de The House of blogs

dijous, 7 de febrer de 2008

IPC real

Ens estan enganyant!

Feu clic a la imatge de sota i entreu al web de IPC Real on calculen l'IPC amb dades reals.

IPC productos basicos

dilluns, 4 de febrer de 2008

Quarta temporada de Lost

El passat divendres va començar la quarta temporada de Lost.

Us deixo el vincle [emule link] per si us voleu de descarregar el primer capítol Lost.4x01.The.beginning.of.the.end.avi

Si voleu fer el seguiment d'aquesta quarta temporada ho podeu fer a PortaSEDG

Esperem que aquesta sigui molt bona i puguem desvetllar alguns dels enigmes oberts en temporades anteriors.

També et pot interessar...

Related Posts with Thumbnails