divendres, 28 de març de 2008

Còpia de seguretat de blogs

Descobreixo via L'home dibuixat que BlogBackupOnline.com fa, automàticament, cada dia una còpia de seguretat del teu bloc. És un servei gratuït per als primers 5 MB (o el doble si es fa una cita al servei).Estic provant el servei aquí i a Embolica Que Fa Blog i sembla que funciona força bé, només t'has de registrar, et fa una còpia de seguretat, programes la freqüència en que vols que es realitzin les futures còpies i ja està. Fins i tot pots exportar al teu ordinador tot el contingut del teu blog en format XML i tenir-ne una altra còpia en el teu PC.

Molt interessant, especialment per a tots aquells que tenim allotjats els blogs en servidors de tercers, Google, Yahoo, etc.

Video Ulleres

Avui he sentit al Matí de Catalunya Ràdio, que una empresa de Manresa anomenada Función Privada és la distribuidora en exclusiva per l'estar espanyol i Andorra d'unes vídeo ulleres que emulen una pantalla gegant de 48 polzades a 2 metres de distància, recreant la sensació d'estar en una sala de cinema, ja que eviten que la llum entri pels laterals.

Tenen dos models:

Argo PC/3D només les ulleres (encara no hi ha preu a la web)
Argo Cinema 2
que a part de les ulleres incorpora un reproductor de DVD portàtil (599 €).


Els dos models es poden connectar a qualsevol dispositiu amb sortida de AV, com TV, DVD, PS3, XBox 360, Wii, PC, reproductors MP4, telèfons mòbils 3G, etc.
Només pesen 75 g i tenen una autonomia de 3 hores, suficient per veure una pel·lícula.

Tenen molt bona pinta, a falta de saber què valdran soles, sense el reproductor de DVD, ja que 599 €, és una mica massa car, no?.

Rimax ja tenia un model semblant Virtual Vision 3.0 que no va tenir molt èxit possiblement degut a la filtració de llum pels laterals de les ulleres, el pes 200 g, i que no eren molt còmodes.
Però ara ha tret un nou model que li pot fer la competència a Función Privada si no baixen els preus, és el Rimax iVision 5.0 que surt per 248.99 €

dimarts, 25 de març de 2008

Publicitat senzilla però afectiva

Veig al blog d'Ismael El-Qudsi un vídeo genial.
Estic tolament d'acord amb que la seva senzillesa, la seva espectacularitat i la seva música són la clau de l'èxit.
Peró el més importat és la causa per al que ha estat realitzat.


dimecres, 19 de març de 2008

Documentals Divx

L'Albert, un company de feina, em passa el link de www.documentalesdivx.com

És com el desaparegut Stage6, però amb documentals. N'hi ha de realment molt bons.

Us recomano aquest web ple de coneixement.

Cada vegada hi ha més gent que no mira la tele, sino que mira allò que li interessa i quan li interessa, per Internet.

A partir d'ara quan li preguntin a la gent què mira a la tele dirà: "Jo ja no miro la tele però quan la mirava mirava documentals de la 2 i ara miro DocumentalesDivx".

divendres, 14 de març de 2008

Garth Brooks

embolica que fa blog

dimecres, 12 de març de 2008

Rellotge digital

L'he trobat genial, no us ho sembla?


Si el voleu posar en algun lloc web només heu de posar el següent codi:També us deixo la URL dels dissenyadors d'aquest rellotge, tenen coses molt interessants http://www.yugop.com/

També et pot interessar...

Related Posts with Thumbnails