dijous, 26 de juny de 2008

Criss Angel - Com atravessar una finestra sense trencar el vidre

La màgia m'encanta. De tant en tant m'agrada posar algun vídeo d'algun truc espectacular. Aquí un en deixo un d'un mag americà anomenat Criss Angel. És espectacular!!!

dissabte, 21 de juny de 2008

YouTomb, el vídeos que s'han eliminat de Youtube

Des que YouTube posés en marxa el seu sistema per eliminar continguts amb drets d'autor, molts vídeos han estat suprimits i cada vegada ho fan amb major rapidesa. Esmentat això, alguna vegada us heu preguntat quants vídeos han estat eliminats fins ara o quins?

Així neix YouTomb, aquesta pàgina s'encarrega de monitoritzar una enorme quantitat de vídeos (més de 250.000 en aquest moment) i descobrir quins desapareixen de la plataforma de vídeos per excel·lència, ja sigui per motius de copyright o qualsevol altre.

El sistema emmagatzema informació sobre aquests vídeos: qui ho va pujar, la seva descripció, quant temps va estar en línia, etc. Igualment podem saber quina companyia ha estat la que ha reclamat la supressió de cada vídeo, i fins i tot té un rànquing sobre això.

YouTomb és un projecte d'un grup d'estudiants anomenat Free Culture del prestigiós MIT.

divendres, 6 de juny de 2008

Dibuixant Tokio de memòria

Stephen Wiltshire va néixer autista i no va aprendre a parlar fins als 9 anys. Edat a partir de la qual va començar a descobrir el potencial de la seva increïble memòria fotogràfica. És capaç de dibuixar paisatges complicats mirant-los tan sol uns segons o ciutats senceres fent un tomb en helicòpter o veient una panoràmica des d'un gratacel. Després de practicar amb Madrid, Roma, Londres i Nova York, el gran repte era Tokyo. Després d'un passeig en helicòpter d'amb prou feines una hora i una estona mirant des de Roppongi Hills es va tancar durant una setmana a dibuixar tot el que havia vist!Podeu veure el dibuix del vídeo en alta definició aquí

També podeu visitar la se pàgina web on trobereu tots els seus dibuixos, és fantastic!
http://www.stephenwiltshire.co.uk/

També et pot interessar...

Related Posts with Thumbnails