dilluns, 19 de novembre de 2007

Nintendo Wii

Ja fa dies que tenia ganes d'escriure sobre la consola Wii.

Me la van regalar pel meu aniversari i crec que és un dels regals que, vist el que sé ara d'aquesta consola, m'han agradat més dels últims anys.

Per a mi és un altre concepte de consola, el que vull dir és que no és el que tradicionalment entenem per una consola de video jocs on la gent juga compulsivament a matar, a correr en cotxes, a futbol, ... (que també es pot fer amb la Wii), sinó que amb una interfície diferent (un comadament semblant a un comandament a distància de televisió, el Wiimote) Nintendo ha aconseguit que persones que mai a la vida s'havien interessat per les consoles entrin en aquest món sense voler-ho i d'una manera intuitiva.
Veure com el teu pare o la teva mare juguen a bitlles o a tennis amb el joc Wii Sports, és francament al·lucinant. I tot degut a la simplicitat de la interfície. Quasi bé tothom sap fer anar un comandament a distància, en canvi un comandament ple de botons i palanquetes ja és més dificil. Doncs tot això està fent, de la Wii, la consola de la familia, i àvis, fills i néts estan jugant junts als menjadors de les cases.
Aquesta consola de color blanc ha fet que els que estàven ocults en les seves habitacions jugant a videojocs en consoles negres tinguin ara la possiblilitat de sortir dels seus amagatalls foscos i gaudir a plena llum del dia i amb tota la familia de la seva afecció favorita.

Jo no havia tingut mai una consola de videojocs, no he sigut mai de jugar, però aquesta meravella m'ha captivat. Bé de petit tenia el Donkey Kong (Game & Watch), i la meva dona té la Nintendo DS, que ja vaig recomanar.

Jocs que us recomano:
 • Wii Sports
 • Wii Play ( va perfecte per aconseguir el segon Wiimote, ja que la consola només en porta un de sèrie)
 • Endless Ocean (un joc de submarinisme al·lucinat, recomanable a tothom que li agradi el mar) Us deixo un video del joc...

ACTUALITZACIÓ: Se m'oblidava el més importat i quasi el motiu d'aquest post, la Wii porta Wi-fi, i et pots descarregar actualitzacions, nous canals (si té canals com la tele) i amb 500 Wii Points et pots instal·lar el canal Internet, que és un navegador Opera per navegar per Internet des de la tele. Amb la Wii ja tenim Internet a la tele, amb el que tot això suposa, de comoditat, de facilitat l'accés a tothom sense limitacions d'edat, formació, destresa,... podem navegar escarxofats al sofà com si estiguessim fent zapping, no és fantàstic?
Això és el futur, Internet per a tothom i sense barreres.

3 comentaris:

 1. interficie! interficie? interficie què?

  És que no podeu parlar en cristià?

  Me lo explique, mala ruina,....

  ResponElimina
 2. Jo també la tinc la Wii, i realment és impressionant.

  ResponElimina
 3. hola amigos participantes de evento blog, he elegido este método de presentación, un poco extraño debido a que no he podido asistir al proceso de publicación de nuevos proyectos empresariales por no cumplir dos condiciones; una que no estoy funcionando aún, y la segunda y mas importante es ….que llegue tarde a la inscripción.
  De todas maneras quiero presentaros mi idea, el proyecto en que me embarco se llama www.disemdi.com y consiste en un periódico digital con formato de superblog.
  Tu nos envias un articulo y te lo publicamos con un vinculo a tu pagina, hasta ahí todo normal, pero además ponemos un contador de visitas, y a fin de mes compartimos con los escritores, según las visitas que tenga cada uno, el cincuenta por ciento de nuestros ingresos, que se basan en la publicidad.

  Ya hemos reunido un pequeño grupo de personas en un blog provisional; www.wwwdisemdicom.blogspot.com y tenemos una maqueta de lo que será nuestra web www.disemdi.blogsome.com si te atrae el proyecto mándanos tu bio, saldremos en navidad.

  Un saludo

  Jose Guillermo Chacón Montes.
  Lonuestro27@hotmail.com

  ResponElimina

Escriu el teu comentari

També et pot interessar...

Related Posts with Thumbnails