dijous, 3 de gener del 2008

Contra el cànon digital, la SGAE i la supressió de llibertats a Internet

Us recomano la lectura d'un interessantíssim article de l'Enrique Dans sobre com el govern espanyol ens està tractant als intrenautes al respecte dels drets d'autor, les descàrregues privades de música i vídeo, el cànon digital i la SGAE.

No hi puc estar més d'acord.

Tots contra el cànon digital de Zapatero, ni un euro més per a la ZGAE ! (amb Z de ZP com diu el bàner de l'Associació d'Internautes) però no us deixeu enganyar tal com diu Javier Casares "… y aunque el PP dice que el canon lo van a quitar, hay que recordar que ellos lo apoyaron en su momento…"

Els continguts online en faran lliures (aquesta frase és meva, ja se que s'assembla a una altra frase molt desafortunada però aquesta no té res de malèfic sinó de profètic)

1 comentari:

  1. Tot aixo es perqué a Espanya tenen segrestada la cultura cuatre nostálgics hipóctites com la Pilar Bardem i cuatre mes, amb el braç armat d'una colla de mediocres joves actors que fan del progressisme un modus vivendi a comte de subvencions de l'estat.

    D'hon treuran la pasta per seguir perpetran banalitats com per exemple la penosa Club de los Suicidas de l'infumable Tejero ? ... donç res a carregar el mort als ciutadants de peu que mai es quixen y sempre paguen !!!

    Quina presa de pel !!!! Fins quan aquesta pantomima ... hi ha gent que un NO A LA GUERRA o un NUNCA MAIS els hi es molt rentable.

    A10

    ResponElimina

Escriu el teu comentari

També et pot interessar...

Related Posts with Thumbnails