dilluns, 15 d’octubre del 2007

Mail Mercadona regala 100 euros

Ja fa uns dies que circula per la xarxa un correu electrònic en nom dels supermercats Mercadona que diu que si el reenvies a 8 persones amb còpia a una adreça (falsa) de Mercadona et regalaran un val de 100 euros en compres. Efectivament és un FRAU. Però resulta que molta gent el reenvia tot i saber que es tracta d'un correu dubtós, per dir-ne d'alguna manera, dient "per si de cas". Doncs NO!!! vigileu amb aquest tipus de mails, l'únic que fan és fer que algú aconsegueixi milers d'adreces de correu electrònic (NOMÉS CAL QUE COMPTEU QUANTES N'HI HA SOTA D'UN MISSATGE D'AQUEST TIPUS QUAN EN REBEU UN) i dels 100 euros res de res. Fent això afavoriu el SPAM (correu no desitjat). Ningú dona duros a quatre pessetes o mes ben dit 100 euros a canvi d'un correu.

PAREM EL SPAM!, ÉS COSA DE TOTS! PER UN INTERNET LLIURE DE MERDA!!! UN 80 % DELS CORREUS QUE CIRCULEN PER INTERNET SÓN SPAM!!!

Si realment voleu enviar mails a mota gent envieu aquesta informació juntament amb aquests vincles de la Agencia de Protecció de Dades https://www.agpd.es/index.php?idSeccion=458 http://www.uv.es/siuv/cat/norm/luchaspam.pdf

1 comentari:

  1. L'altre dia ho comentava amb uns companys de feina i que realment, era un "timo". És com un que deia que si ho enviaves a X gent, t'enviaven un mòbil, d'altres per a recaudar diners per tal operació, etc...
    No sé si t'ha arribat el de la llet caducada que les marques de llet, tornen a envasar un cop la repausteritzen.Diuen que és legal si posen un numeret sota. Quan sàpiga què hi ha de cert, ho poso al blog.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari

També et pot interessar...

Related Posts with Thumbnails