divendres, 31 de desembre del 2010

Anécdotas de los políticos en España. Qué grandes miserables


Al blog de Jorge Valín trobo un article si més no curiós que us copio i enganxo.

Está circulando por Internet un email cargando contra la clase política y sus múltiples abusos. Gran parte de las cosas que dice son extraídas de noticias que yo mismo he escrito en mis artículos. Creo que en líneas generales es creíble. Lo copio y pego:
TODOS TENEMOS QUE SABER:
1.- Con lo que gana Rajoy en un mes, una pensionista con cuatro hijos vive durante dos años y medio.
2.- Tal es el descontrol, que en España no hay ni una sola institución que conozca cuántos políticos cobran del Estado.
3.- Un español tiene una pensión máxima de 32.000 euros anuales, pero los políticos tienen derecho a pensiones vitalicias muy superiores.74.000 euros en el caso de los primeros espadas de La Casta.Además estas pensiones no son incompatibles con otros sueldos de la Administración o con otras actividades económicas. Un diputado o senador tiene que estar sólo siete años en el cargo para optar a la pensión máxima, mientras que un trabajador autónomo o por cuenta ajena necesita 35 años cotizados.
4.- La retención de las nóminas de diputados y senadores es sólo del 4,5%.
5.- ¿Sabía usted que paga de su bolsillo las multas que la DGT impone a los políticos? ¿Y que además las paga con recargo?
6.- ¿Viajes innecesarios? Una comisión del Congreso pide permiso para que 60 diputados viajen cuatro días a Canarias a estudiar el cultivo del plátano.
7.- Zapatero es el único presidente de la UE que carga sus gastos vacacionales a los presupuestos estatales. Viaja con 100 personas durante tres semanas.
8.- JOSÉ MARÍA AZNAR: es el único ex presidente del Gobierno que ha solicitado el sueldo vitalicio que supone sentarse en el Consejo de Estado: 74.000 euros anuales. Nómina que pretendía sumar a la de ejecutivo del magnate de la prensa Rupert Murdoch. Se lo denegaron pero le salió rentable. Aznar renunció por un sueldo de 220.000 euros al año, tres veces más de lo que cobraba como consejero de Estado. [Resulta difícil cifrar, como en el caso de otros ex presidentes, cuánto dinero suman sus actividades privadas y públicas].
9.-ABSENTISMO: no existen datos oficiales sobre la falta al trabajo de los políticos o al menos no se han hecho públicos.
10.-AVIONES: los diputados pueden utilizar a su antojo con cargo a las arcas del Estado aviones, trenes o barcos. Disponen de 5.000.000 de euros al año para viajes.
11.- JOSÉ BONO: entre sueldo y complementos, el presidente del Congreso cobra 13.856 euros al mes: 3.126 por diputado, 3.605 como complemento, 3.915 para gastos de representación y 3.210 de libre disposición. Las dos últimas partidas suman más de 6.000 euros mensuales para comidas, regalos y actos de protocolo. Todo este dinero sin contar las indemnizaciones previstas por ley para sufragar «gastos que sean indispensables para el ejercicio de su función».
12.- JOSÉ BOTELLA: el cuñado de José María Aznar fue fichado en Bruselas, desde las oficinas del PP en esa capital. En el tribunal que lo examinó para funcionario estaba un miembro determinante, Gerardo Galeote, que presidía la delegación popular en Europa. En menos de dos años el hermano de Ana Botella se blindó con un sueldo europeo para toda la vida.
13.- JESÚS CALDERA: el ex ministro de Trabajo y Asuntos Sociales recibe 6.319 euros mensuales por su escaño en la cámara baja, donde redondea su sueldo como vocal de la Diputación Permanente y presidente de una comisión. Cuando era ministro subió el salario mínimo a 600 euros. Cuatro años después, su sueldo es 10 veces superior a esa cifra, que recibe simplemente por no abrir la boca. Caldera no ha presentado ni una sola iniciativa ni ha intervenido en el Congreso desde que comenzó la actual legislatura. Al final, cobró en 2009 más de 120.000 euros por los servicios prestados.
14.-CARGOS: Hay 8.112 alcaldes, 65.896 concejales, 1.206 parlamentarios autonómicos, 1.031 diputados provinciales, 650 diputados y senadores, 139 responsables de Cabildos y Consejos insulares y 13 consejeros del Valle de Arán.
15.-CASTIGO: nunca se ha sancionado a ningún político por incumplir el Código del Buen Gobierno, que se supone que controla las buenas prácticas del Ejecutivo.
16.-COCHES: el lujo de muchos dirigentes autonómicos les lleva a sentar sus posaderas en automóviles de más de 100.000 euros. Gallardón, el alcalde de Madrid, se mueve en un Audi A8 de 591.624 euros. Fue contratado en arrendamiento hasta 2011, así que el alcalde gasta 150.000 euros al año del bolsillo de sus ciudadanos para moverse por la ciudad y alrededores. Catorce de los 17 presidentes autonómicos usan Audi. El valenciano Francisco Camps tiene varios a su disposición (esa comunidad dispone de 200 vehículos para sus altos cargos, la mayoría de ellos Volvo S80, de 40.000 euros), lo mismo que sucedía con Chaves en Andalucía, cuyo Gobierno cuenta con 234 coches oficiales.
17.- MANUEL CHAVES: cobra al año 81.155 euros por ser ministro más una indemnización de 46.000 al año por abandonar la presidencia de Andalucía. O sea, 127.155 euros anuales. Dos sueldos del Estado compatibles sólo para altos cargos. Para los demás españoles está prohibido por ley.
18.- DESPILFARRO: el Congreso gasta cada año 160.000 euros en regalos navideños. 11.000 cargos públicos reciben obsequios por esas fechas, un gasto que suma al año 2.200.000 euros.
19.-DEUDAS: cada español debe a los bancos 566 euros por la deuda de los ayuntamientos.
20.-DESCONTROL: es tal en la administración de fondos públicos que en España no hay ni una sola institución que conozca cuántos políticos cobran del Estado.
21.-DIETAS: los parlamentarios que no viven en Madrid reciben, además del sueldo, otros 1.823 euros al mes por sus supuestos gastos de manutención y alojamiento. Los locales, 870 para gastos, libres de impuestos. La suma de estos sencillos complementos supera el sueldo de 12 millones de ciudadanos. Además, cobran 150 euros cada día si salen al extranjero, y 120 si viajan por el país.
22.-ENCHUFADOS: hasta hace tres meses, cada eurodiputado disponía de 17.140 euros al mes para contratar a familiares. El ex presidente del PP de Cataluña y vicepresidente de la cámara europea, Alejo Vidal-Quadras, puso en nómina como secretario en Bruselas a Albert Fuertes, hermano de su esposa. Y el eurodiputado cacereño del PP, Felipe Camisón (fallecido en mayo de 2009) contrató a su cónyuge como asistente, al igual que hizo la también diputada popular Cristina Gutiérrez-Cortines con su hija. Y lo mismo hizo el socialista Enrique Barón con la hija de un militante afín. [En la actualidad, los familiares directos han sido eliminados de las plantillas de los diputados españoles. Sin embargo, los parientes de sangre han sido reemplazados por personal próximo al partido].
23.- FUNDACIONES: 52 políticos nacionales ocupan cargos en 74 fundaciones distintas: 31 por el PSOE, 28 por el PP y 4 por el resto de grupos. La conservadora Soledad Becerril parece la más activa: es miembro del patronato de seis fundaciones. No todas tienen un marcado carácter político.
24.- ALFONSO GUERRA REINA: hijo del ex vicepresidente del Gobierno, Alfonso Guerra. Fue elegido a dedo como asistente del vicepresidente del Parlamento Europeo, el socialista Miguel Ángel Martínez. Más de 140 millones al año se van en sueldos de 1.200 recomendados. Con ese dinero se podrían mantener los servicios de una ciudad española de 115.000 habitantes durante un año.
25.- HACIENDA: la retención de las nóminas de los diputados y senadores es sólo del 4,5%.
26.-HORAS EXTRAS: en 2008 el Gobierno de La Rioja pagó 200.000 euros extras a sus conductores. Realizaron 870.182 kilómetros, unos 2.300 al día, lo suficiente para cruzar tres veces España de este a oeste. Un gasto curioso ya que es la comunidad más pequeña del país y que su población es inferior a la de cualquier ciudad dormitorio de Madrid. El uso de coches oficiales para asuntos particulares es una práctica tan común como soterrada.
27.-IBARRETXE, JUAN JOSÉ: el ex lehendakari del Gobierno vasco recibe unos 45.000 euros al año, la mitad de lo que ingresaba cuando era presidente. Y lo cobrará de por vida, igual que todos los miembros de su ejecutivo. Este tipo de jubilaciones están muy por encima del límite legal para el resto de los españoles, que no pueden cobrar más de 32.000 euros anuales, por mucho que hayan cotizado toda su vida.
28.-IMPUESTOS: un ciudadano, por ejemplo, de Madrid sustenta con sus impuestos el salario de 27 concejales, 120 parlamentarios de la Asamblea madrileña, 264 senadores, 350 diputados nacionales y 54 del Parlamento Europeo. En total, 815 cargos electos con un sueldo base que supera los 3.000 euros. Y sin contar los puestos de confianza que arrastra cada uno.
29.-JUBILADO DE ORO: tras abandonar el FMI, Rodrigo Rato regresó a España con una pensión vitalicia de 80.000 dólares anuales. Sumados al sueldo de ex ministro, en 2006 percibía 37.070 euros mensuales. [Un español necesita cotizar al menos 35 años, 15 con la base más alta, para poder cobrar la jubilación máxima de 32.000 euros al año].
30.-MARISCADAS: no hay límite legal para las comidas de representación de los políticos españoles. Tampoco hay fiscalización previa a la hora de comprar jamón, champán o puros de alta cava. Ejemplo descontrol es elsocialista valenciano Vicent Costa. Acababa de perder las elecciones municipales a favor del PP, pero seguía siendo alcalde en funciones. Y como tal se gastó casi 500 euros del dinero público en gambas, cigalas, langosta, navajas, jamón y caldereta. Una buena despedida.
31.-MÓVILES: los senadores cuentan con 1,7 millones de euros al año para gastos de teléfono. El ayuntamiento de Sanlúcar de Barrameda tenía 270 dados de alta. Entre los servicios que pagó figuran descargas de juegos, llamadas a Cuba y a varias líneas eróticas.
32.-MOROSOS: los miembros de La Casta invirtieron 66,6 millones de euros en la celebración de las elecciones general de 2008. De ese dinero, 44 millones fueron prestados por bancos españoles para financiar campañas publicitarias megalógamas. Las mismas entidades que ese año de crisis embargó las casas a 60.000 familias por falta de liquidez. 180.000 personas se quedaron sin techo. Sin embargo, los partidos de La Casta deben a los bancos 144,8 millones de euros.
33.-NEGOCIOS: sólo el 33% de los diputados del Congreso se dedica en exclusiva a su labor política. El resto engorda sus cuentas corrientes con la participación en empresas privadas, fundaciones y colaboraciones varias. Algunos, como el diputado del PP Miguel Ángel Cortés, aglutinan hasta 12 actividades extraparlamentarias.
34.- NÓMINAS: los sueldos de los políticos electos (80.000 miembros de La Casta, que llenarían un estadio como el del Real Madrid) cuestan a los ciudadanos unos 720 millones de euros al año, más que el presupuesto anual de toda la red ferroviaria, tres veces superior al dinero dedicado a cuidar el patrimonio nacional y 60 veces más que lo que gasta el país en salud bucodental para jóvenes.
35.- LEIRE PAJÍN: en 2000 se coronó como la diputada más joven de España. Ocho años después, con 33 de edad, ya tiene derecho a una indemnización de 85.000 euros anuales del Estado. Recibe 5.500 euros al mes por su trabajo al frente del PSOE, tiene derecho al 80% de su sueldo como ex secretaria de Estado de Cooperación, 103.000 euros anuales con todos los complementos, a lo que hay que sumar 3.126 como senadora.
36.-PENSIÓN DE ESCÁNDALO: los ex ministros mantienen durante dos años una pensión por cese de 58.000 euros anuales, cifra seis veces superior a la pensión media española. En la actualidad, cuatro ex ministros compatibilizan ese dinero con el sueldo de diputado: José Antonio Alonso, Fernández Bermejo, María Antonia Trujillo y Jesús Caldera.
37.-PROSTITUTAS: el concejal de Palma de Mallorca, Rodrigo de Santos, gastó más de 50.000 euros en prostitutos y bares de ambiente. En Estepona, varios miembros municipales están siendo investigados por cobrar 42.000 euros a una red investigada por la Audiencia Nacional para abrir un local de alterne. En 2002, el ex alcalde de Dolores (Alicante) fue condenado a seis meses de prisión por abonar la factura de un local de alterne, al que acudió con siete comensales.
38.-REGALOS: no hay una ley concreta sobre los obsequios que pueden aceptar o no los políticos. En EEUU, por ejemplo, pasan al Estado. Condolezza Rice recibió el año pasado en sus viajes oficiales joyas por valor de 360.000 euros. Aquí nadie tiene obligación de declararlos. Se pueden quedar con ellos. Sin más.
39.- PEDRO SOLBES: tras dejar la política en abril de 2009, el ex ministro de Economía se encontró con un retiro de unos 12.000 euros mensuales (una pensión de 2.725 euros por ser funcionario, su pensión vitalicia como ex comisario europeo y otros 5.700 al mes como compensación, durante dos años, por ex ministro). A Solbes, pues, le esperaba una jubilación cinco veces mayor que la de cualquier español.
40.-SECRETOS: el oscurantismo sobre los gastos llega al absurdo. El Parlamento Europeo cuenta con una Oficina de Lucha Contra el Fraude (OLAF, por su siglas en inglés). Sin embargo, sus informes son confidenciales y su contenido completo sólo es conocido por los parlamentarios. Los votantes pueden saber de las buenas acciones de los políticos, pero sólo La Casta conoce datos sobre el fraude.
41.-SIN LÍMITES: cada parlamento autonómico, diputación o ayuntamiento fija el sueldo de sus cargos electos sin límite ni baremo alguno. José Bolarín, alcalde de Ulea (Murcia), con 900 habitantes, cobra unos 4.000 euros. El de Ricote, cerca del pueblo anterior, se lleva 40.000 al año en una población que no alcanza los 1.300 vecinos. Y la alcaldesa de Marbella, Marisol Yagüe, cobraba más que el presidente del Gobierno: 84.462 euros al año en un ayuntamiento que estaba en bancarrota.
42.-TAXIS: la comodidad de sus señorías para hacer su trabajo es tal que el Congreso regala a los que no disponen de coche propio una tarjeta personalizada con un saldo de 250 euros mensuales para que viajen en taxi por Madrid.
Gracias Eduardo ;)
ACTUALIZACIÓN. Según informa un usuario en Menéame, gran parte de estas anécdotas provienen del libreLa Casta, de Daniel Montero.

Posted via email from jalegret's posterous

dijous, 23 de desembre del 2010

Per la nostra dignitat

No estem sentenciats

 

Salvador Cot

 

Fa mil cinc-cents anys, un poble anomenat txorotega es va establir a la franja sud de centreamèrica. Eren agricultors i pescadors, amb una cultura prou forta com per generar art, mitologia, indústria tèxtil i de construcció, a més de coneixements precisos d'astronomia. Tot això és el que van constatar els conqueridors espanyols quan van entrar en contacte amb ells, al segle XVI. Els invasors, malgrat tot, no van dubtar a l'hora de considerar-los una cultura inferior a extingir.

I se'n van sortir. Els txorotega, avui, són un nucli dispers d'unes 800 persones. Ells es consideren simples pagesos de Costa Rica i no recorden el seu idioma mil·lenari, que només perviu en cinc o sis paraules del castellà que es parla a la zona. Ells s'han oblidat de si mateixos.

En el punt de partida, fa cinc segles, aquella llengua i el català de l'altre extrem dels dominis de la corona hispànica ocupaven un territori i una població comparables. Ells ja no hi són, però nosaltres sí. I també, durant segles, ens han enviat tota mena de sentències i decrets, a més d'uns quants cosins germans d'Hernán Cortés. La diferència és que el poble català no s'ha oblidat de si mateix. I ara ja no volem resistir, volem guanyar.

 

NACIODIGITAL.CAT, 23 DE DESEMBRE DE 2010

Posted via email from jalegret's posterous

dimecres, 22 de desembre del 2010

Bon Nadal i Feliç 2011

Que el futur sigui millor que el passat només depen de tu

divendres, 17 de desembre del 2010

Comprar, llençar, comprar - Documental

Per si ahir no el veu poder veure. És un gran documental.

L'any 1928 una influent revista de publicitat en plantejava la necessitat sense embuts: "Un article que no es fa malbé és una tragèdia per als negocis." I també és una tragèdia per a la moderna societat del creixement, que es basa en un cicle cada cop més accelerat de producció, consum i malbaratament.

http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/3270630


Posted via email from jalegret's posterous

dimecres, 15 de desembre del 2010

Teach parents tech

Google ha creat una web amb tutorials en vídeo de tasques bàsiques perquè els fills els enviïn als pares :) 
 

http://www.teachparentstech.org/

 
A veure si la fan en diferents idiomes... 
 
 

Posted via email from jalegret's posterous

dimarts, 30 de novembre del 2010

dilluns, 22 de novembre del 2010

Un mal negocio


Si tens 5 minuts, llegeix-ho .
 

Encara queda una setmana, i si encara dubtes, algunes dades objectives et poden ajudar a decidir el teu vot.
 

La Vanguardia
David García | 03/08/2010 - 10:32 horas 
El aumento del independentismo en Catalunya no es casual ni tampoco responde a una serie de circunstancias difíciles de explicar.

Mientras el independentismo catalán de principios de los 80 y de los 90, pese a ser portador de la actual llama, respondía en muchos casos a cuestiones identitarias, que en algunos casos imposibilitaba una mayor aglutinación; podemos decir que a día de hoy se puede constatar con soltura a equivocarnos que el independentismo catalán del siglo XXI es transversal, plural, cívico y sobre todo democrático, por ello no deja de aumentar. El independentismo catalán crece porque las razones para apostar por un nuevo estado, son muchas y muy diversas; la cuestión económica, la supervivencia cultural, la profundización a nivel democrático, el derecho inalienable que tienen los pueblos a decidir su futuro, las cuestiones históricas, los agravios comparativos con España, la voluntad de vivir mejor, etc.

Por ello el abanico de razones son numerosas y porque la actitud del estado español hacia Catalunya no ha hecho nada más que contribuir y aumentar la desafección de los catalanes hacia a la España monolingüe y centralista. Por contra, el españolismo o unionismo en Catalunya sólo responde a día de hoy a puras razones identitarias, pero más allá de estas razones no se expone ningún argumento que justifique la actual dependencia de Catalunya con España. Y aquí, pese a que el discurso economista no entusiasme a ciertos colectivos independentistas, es donde podemos tejer complicidad con ciertos sectores de la sociedad catalana que hasta ahora no mostraban demasiadas simpatías hacia el independentismo. Al final, no sólo la situación cultural muestra el espíritu colonialista de España con Catalunya, el aspecto económico diría que es donde actualmente se visualiza de manera clara y rotunda la política colonial que fomenta la España constitucional respecto a Catalunya.

Porque si dejamos las razones identitarias a un lado y nos centramos en el día a día, ¿quién puede defender el espolio que padecen todos los catalanes, independientemente de si se sienten españoles o catalanes?

¿Quién puede defender por razones identitarias que España robe a Catalunya 60 millones de euros al día a partir del déficit fiscal?

¿Quién puede defender que los estudiantes catalanes reciban sólo el 5% de todas las becas del estado y los estudiantes de Madrid reciban el 58%?

¿Quién no querría ver aumentada por meras cuestiones identitarias la renta per cápita anual de los catalanes en unos 2.400€ al año si tuviésemos seguridad social propia?

¿Quién puede defender que el "Ministerio de Cultura" haga un gasto anual por cada español de 47€ y por cada catalán sólo de 5€?

¿Quién querría viajar por puras cuestiones identitarias con el 40% de los trenes construidos por el estado durante la década de los 70 que se consideraron obsoletos y que aún circulan por Catalunya, mientras que Madrid sólo tiene el 4%?

¿Quién no querría ver a su país 7 veces más rico como dijo el Premio Nobel de Economía Aplicada en la UB el pasado mes de mayo?

¿Quién puede defender por causas identitarias que 1 de cada 3 años el Ministerio de Fomento no invierta nada de nada en Catalunya?

¿Quién quiere, pese a ser catalán y sentirse español, que cada año nos roben 20.000.000.000 de euros (11% del PIB), siendo así la región del mundo que sufre más déficit por parte de su gobierno? ¿Realmente sentirse español en Catalunya compensa eso?

Como residente en Catalunya, ¿quién puede tolerar, por cuestiones identitarias, que por cada 12,7 millones de euros que se invierten en medio-ambiente en el aeropuerto de el Prat, se inviertan 300 millones al de Barajas?

Por muy españolista que uno sea en Catalunya ¿se puede defender que entre 1985 y 2005 sólo se hayan construido en Catalunya 20km de autovías mientras que en Madrid se hagan cerca de 900 en idéntico periodo?

Por motivos identitarios ¿se puede aceptar y no protestar cuando en Catalunya sólo se invierte un promedio del 12% del PIB español anual pese a aportar el 22% del mismo PIB español?

¿Realmente las razones identitarias compensan el agravio que hemos sufrido por ejemplo con el AVE? EN Catalunya, por el AVE, el gobierno invirtió 316€ por catalán, pero en el mismo año invirtió 1.198€ por andaluz, 894€ por madrileño, 574€ por aragonés y 407€ por castellanomanchego.

¿Justifica el sentimiento de identidad pagar peajes y más peajes?

Es preciso ser estúpido para defender la dependencia de Catalunya con España cuando nosotros los catalanes, independientemente de si nos sentimos españoles o catalanes, si vamos con la roja o no, estamos perdiendo la oportunidad de vivir mejor. Estamos perdiendo la oportunidad de dar un futuro mejor a nuestros hijos por una cuestión identitaria y si uno se para a pensar fríamente llega a la conclusión que nadie no podría llegar en tolerar por una cuestión identitaria tal contradicción. ¿Aquellos que son tan identitarios aceptarían sufrir un agravio al revés?

España es un mal negocio a nivel cultural pero sobre todo a nivel económico, y lo es porque tratar a Catalunya como una colonia forma parte del su leitmotiv nacional.

                       

 

 

 

 

 

 

 

Posted via email from jalegret's posterous

dijous, 11 de novembre del 2010

Las revelaciones de Sant Benet [Article de Rafael Nadal "La Vanguardia" 07/10/2010]

Es una irresponsabilidad no contar todas las previsiones, que se supone que Zapatero conoce perfectamente

RAFAEL NADAL | 07/10/2010 | 

Alguien debería convocar solemnemente a los ciudadanos españoles y contarles que dentro de 40 años la edad media de la población africana será de 18 años.

Alguien debería contarles que en el mismo plazo de tiempo la economía china será ya el 40% de la economía mundial. Alguien debería contarles que mantener el sistema de bienestar español dentro de 40 años requerirá quince millones de nuevos trabajadores. 

Alguien debería explicar que mientras España mantenga la tasa de natalidad más baja de Europa deberá buscar estos trabajadores en países extranjeros, aunque desde un punto de vista de equilibrio social resulte insoportable. 

Alguien debería decirles a los ciudadanos que todos hemos gastado más de lo razonable y que nuestras deudas, las de las familias, son muy superiores a las de las administraciones públicas y las empresas... 

Continueu llegint l'article original  http://www.lavanguardia.es/lv24h/20101007/54019267697.html

Posted via email from jalegret's posterous

Pensa un desig: INDEPENDÈNCIA

dimarts, 9 de novembre del 2010

Si no ho teniu clar, descobriu a qui hauríeu de votar

I si no proveu-ho. Elecciones.es és una gran aplicació que us pot ajudar a aclarir el vostre vot ;-)

http://www.elecciones.es/app/

Posted via email from jalegret's posterous

dimarts, 28 de setembre del 2010

En Pau ja està millor --> Ajudem en Pau


Podeu descarregar-vos la imatge i fer-ne cartells. Descarregar imatge
Amb l'ajuda de tots farem QUE EL SEU SOMRIURE NO S'APAGUI
http://ajudemenpau.blogspot.com/

En Pau és el fill d'un company de feina meu. Ànims Felip i Montse.


divendres, 24 de setembre del 2010

Joan Margarit reivindica la independència en el pregó de La Mercè

Joan Margarit reivindica la independència en el pregó de La Mercè

El pregó d'enguany, un recital poètic extraordinari

El poeta i catedràtic Joan Margarit va reivindicar ahir la independència de Catalunya en el pregó de la Mercè (PDF). Va demanar que els ciutadans poguessin decidir si Catalunya havia de ser un estat més d'Europa, com els Països Baixos o Dinamarca. Davant un Hereu ben astorat, Margarit va reclamar més normalitat per a la llengua catalana i que la nació catalana pugui desfer la unió amb Castella després de segles d'història en comú.

Continua llegint a VilaWeb: http://www.vilaweb.cat/noticia/3779854/contundent-defensa-independencia-prego-merce-joan-margarit.html

Posted via email from jalegret's posterous

dimarts, 21 de setembre del 2010

Les sèries que segueixo i les sèries que vull seguir

Sèries que segueixo:

 

The Vampire diaries Estic a 2 capítols d'acabar la primera temporada i desitjant veure la segona que promet.

 

Persons Unknown Un grup de persones són segrestades sense motiu aparent. Acabada la primera temporada, sembla que hi haurà una segona.

 

V (2009) Remake de la sèrie dels 80. Esperant la segona temporada.

 

 

 

Sèries que vull seguir:

 

Mad men La Publicitat a USA els anys 60. Molt bones crítiques.

 

Breaking Bad Comèdia negra sobre el càncer. Diuen que és molt bona però molt dura, hi ha molta gent que no l'ha pogut seguir i la primera temporada només té 7 capítols.

The Big C Una altra comèdia negra sobre el càncer. Molt bones crítiques.

 

 

Fent clic als vincles accedireu a les pàgines per obtenir la descàrrega directa dels capítols.  

Posted via email from jalegret's posterous

El dolor de ver a un no-geek usar un PC

dilluns, 13 de setembre del 2010

YouTube Live

YouTube prueba esta semana el streaming en directo de varios de sus canales http://bit.ly/be18Xc

Amb aquest gadget http://yt-live.appspot.com/ pots saber quines són les pròximes emissions en directe que farà YouTube

 

Posted via email from jalegret's posterous

dimarts, 7 de setembre del 2010

La raó per la qual Montilla ha usat l'espanyol

La convocatòria de les eleccions és un dels grans actes polítics d'una legislatura. La temptació de convertir-lo en el primer acte de campanya, doncs, és gran i normal. Per això Montilla ha fet una curiosa versió bilingüe del discurs. Al PSC creix cada dia més la impressió que només la mobilització dels anti-independència podria frenar un poc la seua estrepitosa caiguda. Però per això cal advertir-los del que hi ha en joc. I fer-ho en castellà, en aquest sentit, és imprescindible.
La convocatòria de les eleccions és un dels grans actes polítics d'una legislatura. La temptació de convertir-lo en el primer acte de campanya, doncs, és gran i normal. Per això Montilla ha fet una curiosa versió bilingüe del discurs. Al PSC creix cada dia més la impressió que només la mobilització dels anti-independència podria frenar un poc la seua estrepitosa caiguda. Però per aix! ò cal advertir-los del que hi ha en joc. I fer-ho en castellà, en aquest sentit, és imprescindible. Les perspectives per als socialistes són horribles. Tot indica, ara mateix, que el seu resultat serà el pitjor de la història. Han passat mesos intentant trobar el desllorigador a una situació que fa que el cos no els toque la camisa. I no la troben. No ho és la corrupció. No ho és la gestió de la crisi econòmica. No ho és la inseguretat ciutadana. L'anàlisi que fan tant al PSC com al PSOE és que les dades deixen clar que el seu principal problema és que la base tradicionalment socialista ja no es mobilitza. Passa. Aquell mite del votant socialista que anava a votar passés el que passés, amb pluja o neu, i a favor de qualsevol candidat del partit de la pana s'ha fet fonedís. Com mobilitzar-los, com tornar a mobilitzar aquest sector social que era d'ells i ja no ho és és el gran problema al qual s'enfronta el carrer Nicaragua. I la solució que creuen haver trobat és fer por amb la independència. Espantar a un sector social que ells creuen que els votarà si es presenten com els defensors d'Espanya i fan créixer els dubtes sobre el futur de Catalunya i sobre una eventual independència que alguns electors veurien com una amenaça personal per a ells i les seues famílies. És d'una irresponsabilitat monumental però per això insisteixen tant en denunciar el pressumpte independentisme de Mas, per això Montilla envia ara cartes reclamant als batlles que usen l'onze de setembre per a reforçar els vincles amb Espanya i per això, calcul·ladament, ha parlat en castellà i ha triat dir en castellà això que ha dit: que està en joc més que un govern, que està en joc el futur de tota una generació. El president ja està en campanya.
Enllaç notícia sencera: http://www.vilaweb.cat/editorial/3772611/rao-montilla-usat-lespanyol.html

divendres, 3 de setembre del 2010

Chery, els cotxes xinesos que Montilla vol dur a Catalunya

Coses que no ens expliquen sobre Chery, els cotxes xinesos que Montilla vol dur a Catalunya i que són perseguits per GM
http://www.vilaweb.cat/editorial/3771019/coses-expliquen-chery.html
Article de Vicent Partal Director de VilaWeb

dimecres, 25 d’agost del 2010

Sobre la persecució del Català. La cosa ve de lluny.

Sense més comentaris.

 

Es tracta d'un vídeo prou interessant sobre la persecució de la llengua catalana 

Posted via email from jalegret's posterous

dilluns, 26 de juliol del 2010

Aeropuerto de Ciudad Real

El 27/06/10, "Le Monde" dedicava la totalitat de la seva pàgina 3 a un
reportatge, demolidor, sobre l'aeroport de Ciudad Real. Es tracta d'un
equipament d'última generació, amb una de les pistes més llargues d'Europa
(4 Km), capaç fins i tot de permetre l'aterratge de l'Airbus A380, l'avió
comercial més gran del món. Les instal·lacions estan dimensionades per
acollir un volum de dos milions i mig de passatgers l'any. Per
gestionar-lo hi ha 91 treballadors directes, més uns 200 de les diverses
empreses concessionàries.

"Avui, un silenci de catedral regna en l'immens hall de les sortides",
escriu el reporter del diari parisenc. El cas és que l'aeroport de Ciudad
Real només té tres vols setmanals, que gestiona Ryanair gràcies a una
subvenció pública. La cafeteria pràcticament només serveix esmorzars als
mateixos treballadors, que dilluns, dimecres, dijous i dissabte són les
úniques persones que volten pels passadissos en tot el dia.

Una obra d'aquesta magnitud ha necessitat invertir-hi, d'entrada, 500
milions d'euros. Bona part els va posar Caja Castilla-La Mancha, que ha
estat invervinguda pel Banc d'Espanya i ha hagut d'avalar 9.000 milions
d'euros amb diner públic. Ara, la Junta de Castella-La Manxa ha injectat
en l'aeroport 140 milions més, que aniran a compensar les pèrdues, enormes
i constants.

Ciudad Real té 75.000 habitants, més o menys les dimensions de Rubí.
Disposa d'estació de TGV i aeroport internacional. Europa ja no vol pagar
més. Queda vostè i la resta de catalans...*

Us adjunt l'article integre en francès i el vincle amb el diari:

Posted via email from jalegret's posterous

divendres, 16 de juliol del 2010

Passa el temps i tot segueix igual!

Què us recorda, aquesta foto??? 

 

Passa el temps i tot segueix igual!

 

 

 

Posted via email from jalegret's posterous

dimecres, 14 de juliol del 2010

Que tothom conegui el nom dels traïdors



ERC!!, PP, PSC, IC i CIU!! HAN ACORDAT AVUI LA PRIMERA RESPOSTA UNITÀRIA DESPRÉS DE LA MANIFESTACIÓ INDEPENDENTISTA DE DISSABTE DE MÉS D’UN MILIÓ DE CATALANS: VOTAR EN CONTRA DEL LA ILP PER CONVOCAR UNA CONSULTA POPULAR SOBRE LA INDEPENDÈNCIA
AQUESTA ILP ERA EL PLA B DAVANT EL BLOQUEIG DEL TC A L’ANTERIOR INICIATIVA POPULAR PRESENTADA PEL REFERÈNDUM D’INDEPENDÈNCIA

Benvolguts/des companys i companyes,

Avui és un dia molt trist. La primera resposta unitària a la massiva manifestació del dissabte 10 de juliol ja ha estat presa per unanimitat per part dels partits polítics: aquest matí la Mesa del Parlament, amb els vots d’ERC (Ernest Benach), el PP (Rafael Luna), el PSC (Higini Clotas i Lídia Santos), IC (Jordi Miralles) i CiU (Toni Castellà), ha votat en contra de l’admissió a tràmit de la Iniciativa Legislativa Popular perquè la Generalitat convoqui una Consulta Popular sobre la Independència.

Amb aquesta decisió presa per unanimitat, la Mesa del Parlament ha tombat aquest Pla B que havíem presentat, després de conèixer la sentència del TC contra l’Estatut i contra la Llei de Consultes populars per via de Referèndum, amb l’objectiu de salvar el bloqueig que s’havia perpetrat per part del TC contra l’anterior IP presentada per un referèndum d’independència. Aquesta IP també ha estat rebutjada, finalment, per part de la Mesa.

La ILP no podia aturar-se per part del Govern espanyol perquè la Llei d’Iniciativa Legislativa Popular es va aprovar l’any 2006 i ja no es podia recórrer per part del Govern espanyol. Però la Mesa del Parlament, per unanimitat, i en un acte de covardia després de la manifestació de dissabte, ha fet la feina bruta a Espanya i ha tombat la Consulta Popular sobre la Independència abans que poguéssim començar la recollida de signatures.

Aquesta decisió és una burla i una manca de respecte al milió i mig de catalans que ens vàrem manifestar el passat 10 de juliol al crit d’INDEPENDÈNCIA. Els partits polítics han volgut posar un morrió al poble i han manat continuar votant llistes tancades i bloquejades. Aquesta ha estat la única resposta unitària que han sabut acordar: evitar que el poble parli i voti. I ho han fet tots junts, els que es fan dir independentistes amb els autonomistes i els espanyolistes. Tots junts.

ALFONS LÓPEZ TENA I URIEL BERTRAN HAN PRESENTAT LA SEVA DIMISSIÓ COM A CONSELLERS NACIONALS DE CDC I D’ERC RESPECTIVAMENT

Alfons López Tena i Uriel Bertran, els impulsors de les dues iniciatives per convocar una Consulta Popular sobre la Independència han presentat la seva dimissió com a Consellers Nacionals de CDC i d’ERC respectivament, per aquesta decisió adoptada per les direccions de CiU i d’ERC. Aquesta és la carta que ha enviat Alfons López Tena a Artur Mas i la carta que ha enviat Uriel Bertran a Joan Puigcercós.

MOSTREU EL VOSTRE REBUIG A L’ACTUACIÓ D’ERC, PP, PSC, IC I CIU I ENVIEU UN CORREU ELECTRÒNIC ALS RESPONSABLES D’AQUESTA BURLA AL POBLE CATALÀ

Líders Polítics
Joan Puigcercós (ERC): jpuigcercos@esquerra.cat
José Montilla (PSC): jose.montilla@parlament.cat
Artur Mas (CiU): a.mas@ciu.cat
Joan Herrera (IC): jherrera@diputado.congreso.es


Membres de la Mesa
Ernest Benach (ERC) : ernest.benach@parlament.cat
Rafael Luna (PP): rafel.luna@parlament.cat
Higini Clotas (PSC) : higini.clotas@parlament.cat
Lídia Santos (PSC): lidia.santos@parlament.cat
Lluís Corominas (CiU): lluism.corominas@parlament.cat
Antoni Castellà (CiU): antoni.castella@parlament.cat
Jordi Miralles (IC-EUiA): jordi.miralles@parlament.cat

http://avui.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/194435-el-parlament-fa-marxa-enrere-i-avorta-el-referendum-dindependencia.html

dijous, 8 de juliol del 2010

dimarts, 6 de juliol del 2010

Campanya a la ràdio CCN.cat

Ha arribat el moment de fer una campanya publicitària a favor de
la independència.

Al CCN hem fet 4 falques de radio que difondrem a RAC-1, RAC105, FLAIX BACK, FLAIX FM, i RADIO TELE TAXI tan sovint com ens permetin les aportacions d'empreses i particulars que tinguem.

Aquestes falques les hem presentat formalment aquest cap de setmana a la Fira de Girona, i us les enviem perquè les pugueu sentir en primícia.

Tenim previst de fer-ne 14 diàries. Com que aquest missatge arribar a milers de contactes, entre tots podem garantir que no deixin de sonar des d'ara fins a les properes eleccions. Aquesta és, des del nostre punt de vista, l'acció que generarà el debat tan necessari, a totes les tertúlies públiques i particulars del país. Ja estem fent més falques per anar renovant aquestes, anuncis a la premsa i anuncis a la televisió per a quan s'acostin les eleccions.

Aquesta campanya també servirà per pressionar els partits polítics catalans per a que posin al seu programa electoral la Declaració d'Estat per Catalunya. 

 
www.CCN.cat 

  
Download now or listen on posterous
falca4rtestat.mp3 (285 KB)

  
Download now or listen on posterous
falcapensions.mp3 (359 KB)

  
Download now or listen on posterous
falca26%.mp3 (285 KB)

  
Download now or listen on posterous
FalcaNòminaCatalana.mp3 (324 KB)

Posted via email from jalegret's posterous

ACATAR ÉS HUMILIAR-SE

"Acatar és humiliar-se. És per això, perquè s'han acabat les ambigüitats, que en la paraula acatar ara convergeixen el seu sentit literal i el polític. Coromines ens diu que acatar deriva de captare, i vol dir rebaixar-se, vinclar-se. També humiliar-se. Acatar la sentència és acceptar el joc que imposa l'intèrpret de la sagrada unitat d'Espanya. I només un acte de veritable sobirania, és a dir, de ruptura democràtica, permetria recuperar la dignitat política i nacional dels catalans. Una ruptura tan modèlica com la que a finals dels anys setanta va permetre fer la transició d'una dictadura a l'actual i tan limitada democràcia espanyola. O una ruptura de l'ordre constitucional tan normal com la que va permetre que Alemanya s'unifiqués. O com les ruptures poc o molt encobertes que permeten la construcció europea." 

Posted via email from jalegret's posterous

divendres, 2 de juliol del 2010

Acatar

acatar

v. tr. [LC] Manifestar respecte i submissió (envers algú o envers alguna cosa).

Posted via email from jalegret's posterous

dimarts, 29 de juny del 2010

No volem un estatut, volem la independència!

RIP Estatut

 

Vicent Sanchís

La sentència del tribunal constitucional marca la fi de l'autonomia. Com a país podem optar per indignar-nos i acceptar la situació tot intentant d'arribar al mateix lloc per unes altres vies, com sembla que proposa el president Montilla. Però com a país també podem decidir que el menyspreu institucional amb què ens tracta l'estat ens deslliura de tot pacte, escrit o no, amb Espanya. I aquí, a partir d'avui, és on es bifurquen els camins.

Es bifurquen traçant, per un costat, la via dels qui a tot preu voldran mantenir-se dins l'estat espanyol i la via dels qui pensem que avui ja és més sensat i prudent de proclamar la independència. La retallada que la justícia espanyola va fer ahir de l'estatut és un fet d'una gravetat política difícil de superar. Encara no ha estat publicada la sentència, però pel veredicte publicat, ja es pot observar que castiga greument el text estatutari i ataca sense miraments la base central del text. La introducció obsessiva de les referències a la 'indisoluble unitat d'Espanya' és en aquest sentit definitòria de fins a quin punt uns jutges desprestigiats pretenen esmenar la plana no solament al Parlament de Catalunya sinó fins i tot a les corts espanyoles. Sis jutges fan entrar per força en l'ordenament jurídic català un concepte diametralment contrari al que va inspirar l'estatut, ignorant que les majories polítiques votades pels ciutadans no volien incloure-l'hi i no l'hi van incloure.

El menyspreu de la voluntat popular per la màxima institució jurídica espanyola no és de cap manera una anècdota prescindible. Ni es pot reduir a un detall folclòric. El president Montilla va provar ahir d'aïllar l'atac culpant-ne el tribunal i prou, però no és veritat. Si Espanya hagués volgut evitar aquest xoc de trens que es va concretar ahir en la sentència ho hauria pogut fer; això ho sabem tots. Però no ha volgut. El Tribunal Constitucional, si de cas, és la caricatura ridícula d'un estat en franca regressió. Però la caricatura no anul·la el retrat. Les institucions espanyoles no han fet res per evitar aquest esperpent. Ara no poden pretendre que se'n desentenen aprofitant que, la sentència, només l'hem de pagar nosaltres.

Així que ara ens toca de decidir. De nosaltres depèn de restar envescats durant dècades en un estatut inservible que aprofundirà la decadència social, política, econòmica i cultural del país o canviar-lo de soca-rel fent-ne un estat lliure d'Europa. Tothom té dret de triar el futur que considere millor per a Catalunya i d'enganyar-se, si vol; però al final aquesta sentència deixa clar que les opcions són únicament dues: o decidim nosaltres sols o ells ens imposen les seues decisions.

 

Salvador Sostres

La sentència és lògica, i encara suau venint d'Espanya. L'encaix no és possible, ni l'entesa, ni el pacte, com molts ja havíem dit tantes vegades, i ara sols queda afrontar la rendició o el conflicte. El conflicte pacífic, esclar, com a mínim per part nostra. La reacció de Montilla, demanant el vot però sense oferir cap solució ni cap camí, ha estat impresentable i mesquina, pròpia d'un pobre analfabet com ell, atroç quinqui del Baix sense excusa ni pretext. Però parlem de coses serioses. Espanya és el que és i això ha estat sempre claríssim. Tot i així, per por al conflicte, tots els partits catalans i catalanistes han volgut negociar-hi sempre i buscar una manera de conviure. Això no existeix, i el TC ho ha confirmat amb la seva sentència. Bé, no pot dir-se que no ho sabéssim de fa temps. Espanya ha estat sempre al mateix lloc i s'ha comportat defensant els seus interessos i de manera ben coherent. El que queda per veure és si la classe política catalana -tota o en part- estarà a l'alçada del repte i sabrà liderar el país. Fa molts anys que escric que el problema de Catalunya no és Espanya sinó els catalans, que sempre ens equivoquem. Espero que a partir de la reacció contra la sentència no ho hagi de continuar dient. Espanya, insisteixo, ha fet el que Espanya havia de fer. Tot escarafall és grotesc, i molt ingenu, perquè vol dir que t'esperaves alguna cosa que ja tothom sap que és impossible que passés. A veure si Catalunya dóna la cara o ens hem de quedar celebrant derrotes i queixant-nos 300 anys més.   

 

Posted via email from jalegret's posterous

dilluns, 28 de juny del 2010

Alfons López Tena - Dependencia o independencia de Catalunya

ALFONS LÓPEZ TENA

15-10-07.jpgTras treinta años de democracia estable, sólidamente anclados en la Unión Europea y el euro, impensables los golpes de Estado, integrados en la globalización y prósperos, es hora de hacer balance sobre si le conviene a Catalunya seguir en España.

Salvo efusiones líricas, amenazas gonadales y acusaciones de delirio psiquiátrico (idénticas a las practicadas por la dictadura soviética), no se oye en España argumento alguno que justifique la dependencia de Catalunya. Los unionistas catalanes, salvo una cierta apelación a la resignación y la rutina, tampoco razonan, incluso recurren crecientemente al escarnio y la amenaza, aquí más próximos a los usos de la dictadura maoísta.

Es normal esta afasia, que se intenta ocultar bajo abundantes bramidos, pues el fundamento económico de la conveniencia de pertenecer a España ha desaparecido. Ya no es el Estado español quien tiene moneda y determina los tipos de cambio, los tipos de interés y los aranceles de importación y exportación. Ya no hay mercado español, lo ha absorbido el único europeo, y es Bruselas quien toma esas decisiones y se abre a la globalización, con el resultado inevitable de la disminución de la importancia relativa del antiguo mercado protegido: hoy Catalunya vende al resto del Estado menos del 40% de su producción, e importa de allí menos del 35%. A Catalunya la dependencia ya no le es compensada por el acceso privilegiado al mercado español, que además se ha convertido en arriesgado por ser el único en que los productos catalanes son boicoteados por el hecho de serlo (práctica del 21% de los madrileños, según ABC).

Sólo le queda a España un mecanismo de actuación económica, la inversión pública, y los datos y hechos son elocuentes: tras décadas de detraer cada año el 10% del PIB catalán sin invertir en Catalunya (19.200 millones de euros el 2005), se desploman los servicios públicos que gestiona España y llevan su E: RENFE, AENA, REE, ENDESA, etc. ¿Qué reciben los catalanes a cambio del expolio fiscal? Ni siquiera la transparencia, pues los balances fiscales, públicos en la Unión Europea, Alemania o Reino Unido, los ocultan en España tanto los gobiernos del PP como los del PSOE. ¿Qué esconden?

Tampoco a la hora de comprar empresas españolas es una ventaja estar en España, pues la toma de control catalana es bloqueada de una u otra manera, y contra ella se blande la Constitución y la xenofobia, que no se invoca frente a OPAs alemanas o italianas.

Al expolio del Estado y la explotación monopolística de los servicios públicos privatizados se añade la penuria de la Generalitat. Baste un dato: tras treinta años de autonomía, y para 7,5 millones de habitantes, el presupuesto catalán es de 32.000 millones de euros. Tras ocho años de autonomía, y para 5 millones de habitantes, el presupuesto escocés es de 46.000 millones de euros. Escocia en ocho años ha conseguido el doble por habitante de lo conseguido por Catalunya en treinta.

Mal negocio es hoy España para Catalunya: privada de política fiscal, crónicamente objeto de desinversión pública, discriminada hasta en tratados internacionales (esos que firma el Estado español prohibiendo que utilicen el aeropuerto de Barcelona los aviones desde o hacia Toronto, Miami, México, Bangkok, Kuala Lumpur, etc.), boicoteados sus productos, rechazados sus compradores como extranjeros hostiles, ¿a quién le interesa continuar la dependencia? ¿Alguien podría explicar alguna ventaja comparativa de la dependencia respecto a la independencia? (si puede ser, sin insultar).
El problema de Catalunya se llama España, que se dedica, mediante el aparato del Estado que los catalanes pagan, a bloquear todos sus proyectos: ni conexión ferroviaria del puerto con Europa, ni servicios públicos que funcionen, ni inversiones en infraestructuras, ni TGV a Europa, ni toma de control de empresas españolas, ni aeropuerto intercontinental, ni nada de nada.

Ya están conseguidos los objetivos modernizadores comunes a catalanes y españoles, España ya es democrática y europea, pero tan adversa a la diversidad como siempre, no se concibe como plurinacional sino como unitaria, y percibe a los 'diferentes' no como un activo a promover sino como una molestia a eliminar. Proclama que Catalunya es España, pero piensa y actúa que Catalunya es de España. Una posesión.

Intentamos de buena fe una corrección del expolio fiscal, el dominio político y la discriminación económica y cultural. Tendimos la mano para sólo recibir insultos, boicots y engaños, y un Estatuto que no se aplica ni cumple, pues este Gobierno español, como los anteriores, no tiene por qué cumplir la ley cuando afecta a Catalunya. No pasa nada, ya lo avalarán como siempre los Tribunales Supremo y Constitucional, que para eso los nombran el PP y el PSOE.
Se equivocan: bloqueada bajo España, maltratada en España, insultada por España, harta de España, a Catalunya sólo le queda un camino: la independencia.

España tiene mucho a ganar con un Estado catalán, perdería un miembro descontento y problemático pero ganaría un buen vecino y amigo, y podría superar los bloqueos que sufren las libertades y la democracia por causa de una estructura institucional concebida y practicada para asegurar el dominio de una mayoría nacional española sobre las minorías nacionales. Como ya advirtió Burke, es ese dominio la causa de las mayores corrupciones del orden constitucional.
Dijo Azaña que para mantener España unida había que bombardear Barcelona cada cincuenta años, método que calificaba de bárbaro pero efectivo. Los bombardeos ya no son posibles, y España no ha aprendido en su lugar el método de ganar la adhesión cordial e interesada de los catalanes. En el fondo, tanto da. Se ponga como se ponga, la independencia de Catalunya es ineluctable e inevitable. Mene Tequel Parsin. Ha empezado la cuenta atrás.

 Alfons López Tena es vocal del Consejo General del Poder Judicial.


Posted via email from jalegret's posterous

dijous, 27 de maig del 2010

dimarts, 18 de maig del 2010

Los tres pasos para descifrar y corregir tu privacidad en Facebook

1. Arrastra este enlace a tu barra de favoritos del navegador web: Analizar en busca de privacidad en Facebook
2. Entra en Facebook.com y haz clic en ese favorito.
3. Verás una serie de exploraciones de privacidad que escanean tu configuración de privacidad y te avisan acerca de las configuraciones que podrían ser inesperadamente públicas.

Posted via email from jalegret's posterous

dijous, 13 de maig del 2010

Ordenador Zombie, cómo saber si tu equipo pertenece a una botnet | tuexpertoIT.com

Publicado por Cecilia Hill el 12 de Mayo del 2010  en www.tuexpertoit.com

Un ordenador zombie es aquél que ha entrado a formar parte de una botnet, o lo que es lo mismo, una red de ordenadores infectados creada por ciberdelincuentes, con la finalidad de utilizarlos para distintas acciones fraudulentas: enviar spam o correo electrónico basura, llevar a cabo estafas de phishing oinfectar con virus un buen número de equipos. El caso es que la empresa ESET, dedicada la investigación de amenazas informáticas, ha elaborado un informe con la lista de síntomas que un ordenador bot puede llegar a manifestar. ¿Puede ser éste tu caso?

Seguir leyendo --> http://www.tuexpertoit.com/2010/05/12/ordenador-zombie-como-saber-si-tu-equipo-pertenece-a-una-botnet/

Posted via email from jalegret's posterous

dimecres, 12 de maig del 2010

Recuperar l'antic aspecte de Google

Pels que us és difícil canviar de costums, o que us trobeu incòmodes amb els canvis més petits, ara teniu la possibilitat de seguir fet servir la tradicional interfície de Google.

 Només cal que aneu a l'adreça http://www.google.com/webhp?hl=all i ja tindreu el Google amb l'antiga aparença, d'abans dels canvis de fa 2 setmanes.

 Per cert us n'havíeu adonat que Google havia canviat d'aspecte?

Quin us agrada més?

Posted via email from jalegret's posterous

dilluns, 10 de maig del 2010

dijous, 6 de maig del 2010

Add-on de FireFox para descargarte todo lo que tienes en Facebook

Con ArchiveFacebook

http://bit.ly/CJUpR tienes un add-on para FF que te permite descargarte todo lo que tienes en Facebook

ArchiveFacebook is a free tool that allows you to save content from your Facebook account directly to your hard drive. Archive your photos, messages, activity stream, friends list, notes, events and groups.

Posted via email from jalegret's posterous

Probando Google Chrome 5

Estoy probando Google Chrome beta 5 realmente vuela #recomendar Descargarlo en: http://bit.ly/9yc4Gx Info+Videos: http://bit.ly/9xQJqJ

Posted via email from jalegret's posterous

dimarts, 4 de maig del 2010

posterous.com

Posterous.com és un servei genial que he descobert avui arrel d'una pregunta del Martin Varsavsky al seu Twitter @martinvars. Varsavsky ha preguntat si hi havia una manera fàcil de twitejar un email complert via una URL curta.
La resposta és Posterous.com. Només enviant un email a Posterous et crea un post amb una URL que pots penjar al Twitter, o a qualsevol altra xarxa social com Facebook, Youtube, Flickr, LinkedIn, etc...
Pots enviar text, imatges, videos, mp3 o qualsevol adjunt. També ho penja.

Boggers, Twitteros, Facebookeros !!! Proveu-ho

Posted via email from jalegret's posterous

dissabte, 6 de març del 2010

Els EEUU posen la bandera catalana.., i a la ciutat del President Obama...

Alguna cosa s’està movent…

1.- Els EEUU col·loquen la bandera catalana al costat de la d'Estats independents en una web del Departament d'Estat
Per veure-la, podeu també pulsar sobre el següent link


2.- A la ciutat on va néixer el president Obama, a un centre governamental dependent del U.S. Department of Interior, apareix el català com a idioma Oficial d’informació.


Sembla que els nord-americans reconeixen, ni que sigui extraoficialment, el caràcter nacional de Catalunya.

Font: Rebut via mail.

També et pot interessar...

Related Posts with Thumbnails